DETOX DIT LIV MED BIOFEEDBACK

Detox dit liv med Biofeedback og få mere velvære og overskud i hverdagen

Trænger du til at genstarte dit immunforsvar og blive sund på celleplan?

Så skal du prøve en Detox, dit livs behandling.

Føler du dig ofte træt og energiforladt? Lider du jævnligt af hovedpine og kroniske smerter, oppustet mave, forstoppelse eller diarré? Eller småskrænter du generelt. Du har været forbi lægen, uden det egentlig ændrede ved noget, andet end gjorde dig frustreret.

Denne Detox behandling er et forløb som varer tre uger. De 3 uger skal du komme på klinikken to gange om ugen til biofeedback, her arbejdes både på det fysiske og psykiske plan. Hvis der er behov, kan der aftales supplerende tider.

Når du udrenser, foregår det via urin, afføring og sved. Derfor er det yderst vigtigt at du drikker 2 liter vand dagligt indtil 14 dage efter sidste behandling.

Hvad kan du gøre selv for at hjælpe din sundhed på vej

Ved dit ved første besøg på klinikken vil du blive introduceret til et kosttilskud samt en introduktion til LW-plastre, som er akupunktur uden brug af nåle. Plastrene er evidensbaseret og er med til at optimerer dit helbred, gennem afgiftning og udrensning af cellerne. Derudover genopbygger og holder de dine celler sunde. Det skal bruges på daglig basis i op til 3 måneder. Produktet hjælper til med at forbygge livsstilsygdomme som Diabetes 2, overvægt, forhøjet blodtryk og kolesterol og styrker dit immunforsvar.

Du vil kunne mærke bedring i løbet af den første uge.

Efter introduktionen er det selvfølgeligt helt frivilligt om du vil gå videre med plastrene og kosttilskuddet.

Læs mere om Biofeedback her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os