Fybromyalgi

TINA BEIERHOLM
Jeg hedder Tina Beierholm, er 43 år og har haft fibromyalgi i ca. 15 år. I den tid er det støt og roligt gået tilbage med helbredet og i 2004 blev jeg langtidssygemeldt.

Jeg har i flere perioder skrevet smertedagbog med en skala fra 1-10og i de sidste 6-7 år har niveauet ligget mellem 6 og 10.

Jeg begyndte at drikke Aloe Vera drik og spise fiskeoliepiller fra Forever Living Products og det kunne holde mig nogenlunde medicinfri, når jeg gik hjemme, men så snart jeg skulle på kurser eller i praktik, måtte jeg igen tage medicin i store doser.

Så foreslog Charlotte Boesen, at jeg kom ind til hende og prøvede BioFeedback (elektromagnetisme som stimulerer medianbanerne). Jeg havde ingen kendskab til metoden, så jeg var lidt skeptisk, men Charlotte garanterede mig, at hun i hvert fald ikke kunne skade mig på nogen måde, så jeg tænkte: ”Så lad mig da prøve”. Det er jeg lykkelig for i dag.

Efter nogle få behandlinger fik jeg det mærkbart bedre og efter endnu nogle kom jeg ned på 3-4 på smerteskalaen. Vi blev enige om at holde en pause for at se om, jeg fik tilbagefald, men nu er det ca. 2 mdr. siden, jeg sidst fik behandling. Jeg er startet i en ny praktik i 6. uge (4 timer 4 dage om ugen), jeg går lange ture, cykler uden at benene syrer fuldstændig til, jeg kan endda løbe en smule og så er jeg begyndt at gå til dansk 9 lektioner om ugen. Mine smerter ligger på ca. 3, men kan snige op på en 4 en gang imellem.Efter de føste gange med BioFeedback, har mine smerter ikke været over 5 og derunder har jeg ikke været de sidste 6-7 år.

Jeg føler selv at med det nuværende smerteniveau, kan jeg få et godt og værdifuldt liv med plads til både job og fritid, hvor jeg før ofte tænkte: ”Er det godt nok det værd”? Det er det nu…!!!

Skulle nogen have behov for at stille mig nogle uddybende smørgsmål om behandlingsforløbet med BioFeedback, kan jeg kontaktes igennem Charlotte Boesen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os