Rygeafvænning

Sådan bliver du rygeafvænnet hos os. (Læs om andre behandlinger her på siden)

BioFeedBack Behandling

Behandlingen tager udgangspunkt i den nyeste og mest banebrydende viden vi har om kroppens vævsceller.
Biofeedback behandlingen har vist sig at være den mest effektive behandling til permanent rygestop.
Ved en Biofeedback behandling påvirkes cellerne i kroppen med ultrasvage elektromagnetiske signaler, som gør at trangen til nikotin elimineres, ligesom den sætter gang i en udrensning af ophobede affaldsstoffer. Behandlingen er afslappende og fjerner nikotintrangen efter kun én times behandling. Allerede næste dag kan du mærke den positive forandring.

Forudsætningen er blot, at man skal være motiveret og selv vil afvænningen. Tillige skal man selv styre kampen mod vanen, hvilket man får nogle gode redskaber til at håndtere. 8 ud af 10 stopper efter denne ene behandling. Enkelte har brug for ekstra støtte, og her anbefales en supplerende behandling som tager ½ time.

Behandlingen sætter gang i en udrensningsproces som bevirker at kroppen udskiller ophobede affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer udskilles via nyrer, hud og tarme. For at denne udrensning kan forløbe optimalt bør du i de første 14 dage efter behandlingen sørge for at drikke ca. 2-3 l vand om dagen.
Du må ikke drikke kaffe, the, cola og alkohol i de første 24 timer efter behandlingen.

Behandlingerne er uegnet for personer med pacemaker, ligesom gravide i de første 4 måneder af graviditeten ikke behandles.

Nikotintrangen

Ønsker du at slippe fri af nikotintrangen – hvad enten du er afhængig af tobak, nikotintyggegummi eller;-plaster, så er Biofeedback behandlingen et super godt hjælpemiddel. Dit generelle energiniveau øges, og du opnår bedre livskvalitet.

Hvordan Biofeedback i øvrigt virker, kan du læse mere om under menuen “Om Biofeedback”.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer.
Under fanebladet “Kontakt” – finder du mig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os