Kundefeedback

“Hej kære Charlotte. Først og fræmst jeg siger tak til dig . Du er den sødeste mennesker jeg har nogen sinde møde. Du er en vigtig del af behandlingen. Jeg var ved at få cold feet før min behandling men du støter mig i det og hjalped mig til at kom gennem det. Jeg fik min behandling den 19.04.2023. Jeg har stoppet med at ryge fra den sekund jeg var færdig med behandlingen. Den bedste behandling nogen sinde. Jeg fald i søvn under behandlingen og når jeg var op så alt var færdig. Det er en magisk behandling og utrolig god behandling at jeg anbefaler det til hele verden. Mand skal ikke en gang bliver i tvivl for at ta den behandling. Det er alle penger værdt. Alt som står på hjemmesiden er 100% rigtig og ærligt.”

– Mastaneh

“Hej Charlotte. Ja, det er længe siden-11/8 og jeg har ikke rørt en cigaret siden. Har modstået julefrokoster og nytårsfest, og er meget taknemmelig for din hjælp, det var ikke gået uden. Det er mig der skal have lavet nyt bryst, grundet sygdom, og det er bevilget grundet mit rygestop, så jeg ser lyst på fremtiden. Rigtig godt nytår til dig og tak for hjælpen. Jeg mødte en sygeplejerske, under dette forløb. Hun fik behandling for 20 år siden, og har ikke røget siden.”

– Helle Christiansen

“Hej Charlotte. Vil bare lige skrive og fortælle dig at det går rigtig godt med mit rygestop. Jeg må indrømme at jeg er lige dele imponeret og forundret over hvor godt din behandling virker. Trangen er totalt væk og har været det fra jeg forlod klinikken. Vanen er ikke helt brudt endnu, men det er utrolig let at håndtere når jeg ikke har trangen.

Hvis du kan lave lige så gode resultater i forhold til sukkertrangen, så er jeg klar til en tur mere på briksen. Er det for tidligt efter sidste behandling? og/eller er der andre forhold? Kontakt mig gerne.”

– Ruben

“Jeg har været utrolig glad for min behandling hos Charlotte. Det har hjulpet mig til at kvitte mit snus forbrug fra dag 1, og gjort det meget nemmere for mig efterfølgende. Servicen har været god og Charlotte er et utrolig behageligt menneske at være i behandling hos.”

– Kasper

“Hej Charlotte Jeg var til rygestop hos dig d. 24/8, og havde lidt mistro til denne behandling, det lød jo næsten for godt til at være sandt. For efter næsten 40 års rygning, er det en last/uvane, der ligger dybt i ens hverdag. Men nu næsten 2 måneder efter, er jeg stadig røgfri, og syntes det er dejligt. Eneste bivirkninger var 14 dage med søvnproblemer. Så skønt at stifte bekendtskab med denne behandlingsform. En varm røgfri”

– Benthe Dürr

“I dag er det 23 dage siden Per var ude ved dig ang ryge stop. Jeg synes bare du skal vide at han ikke har røget siden. Det har ikke været svært for ham. Han sidder blandt rygere flere gange om ugen, og der har ikke været problemer. Humøret har ikke fejlet noget. Jeg er bare så stolt af ham og glad for vi tog ud til dig. Håber det vil fortsætte.”

– Henny Jakobsen

“I dag er det nøjagtig 1/2 år siden jeg startede på mit nye liv. Jeg er utrolig glad for den beslutning jeg tog, og takker for hjælpen.”

– Benthe

“Kom bare lige til at tænke på dig netop i dag – 14 dage siden jeg besøgte dig – og det går bare SKIDEGODT. Jeg er så glad for den tur hos dig. Jeg var virkelig syg hele natten efter mit besøg – kastede op og havde meget stærk hovedpine – men efterfølgende har jeg ikke haft gener. Det er meget lettere end jeg troede – indtil nu – selv mit humør er godt. Min mand ryger stadig og det gør mig ikke noget. Han er dog meget hensynsfuld må jeg sige. Jeg tænkte du måske gerne ville have lidt feedback.”

– Dorte Andersen

“Der er nu gået godt 3. mdr. efter, jeg fik behandling hos dig for at holde op med at ryge, jeg er kommet af med den sidste trang, jeg stadig havde efter brug af plaster og tyggegummi i 14 mdr. Jeg har overhoved ikke følt trang til tobak siden behandlingen.”

– Emma Buch

“En lille jule hilsen, eller vil bare fortælle at jeg er røg-fri efter eller endelig fri efter at have været hos dig d. 30 nov. Var nok lidt skeptisk, troede på en måde jeg skulle ryge altid, fordi jeg slet ikke kunne forstille mig et liv unden cigaretterne. kæmper jo selvfølgelig stadigvæk med vanen, men syntes det bliver nemmere og nemmere. så gider aldrig mere det pjat, den 30. nov var den dag jeg blev røgfri for altid. Glædelig jul og godt nytår.”

– Christina Dalgaard

“Hej Birte.
Den 2. juni 2009 kl 15,15 var jeg hos dig for at få hjælp til et rygestop. Denne hilsen for at fortælle at jeg ikke har røget siden, og næppe kommer til det igen. Tak for hjælpen”

– Grethe Jensen

“Hej Birte.
Jeg var ovre hos dig den 23 oktober 09, for at blive røgfri. Det var meget hårdt for mig den første måned, men nu har jeg ikke røget i 3 måneder, så jeg har tænkt mig at fortsætte som røgfri. Tak for hjælpen.”

– Anja Schack Jørgensen

“Kære Birte

Nu får du så en melding om tiden der er gået siden jeg var hos dig d. 11/12 08.
D. 22, 23, 24,25 december havde jeg stadig den der dumme ide om at bare jeg kunne få en cigaret til at dæmpe stresset, Jeg gjorde det ikke!!! Derefter har jeg ikke haft så meget stress på, og heller ikke den tanke om at ryge. De sidste par dage har været gode, nu tror jeg på at det går den rigtige vej. Nu er jeg også så langt at jeg kan fortælle naboer og andre jeg kender, om mit valg.
Tusind tak for din hjælp lige før jul, flot gjort af dig.
Jeg vil slutte med at ønske dig et rigtig godt nytår. Måske ses vi igen, der er jo mange ting du kan, som jeg kunne få gavn af.”

– Tove Sørensen

“Hej Birte!

Dette for at fortælle, at det går rigtig godt med at undvære cigaretterne. Det minder mig da stadig ind imellem, men dels har jeg ingen cigaretter i huset, og dels vil jeg ikke købe nogen. Det er måske den allerbedste metode til rygeafvænning. Nej, jeg tror nu på den behandling jeg fik af dig, for som du fortalte det er bare ganske korte perioder det minder mig. Jeg har det rigtig godt med at være ikke ryger, sover godt om natten, går ture næsten 1 time hver dag, er næsten altid sulten, det har foreløbig resulteret i 3 kg.men alle siger jeg gerne må tage 3 kg til på. Det håber jeg nu ikke jeg gør. Alt i alt synes jeg det er de bedste penge jeg har givet ud på mig selv, og jeg vil varmt anbefale dig til andre.”

– Hanne Jacobsen

“Jeg har også røgfri nu – efter ca. 25 år med cigaretterne..
Stoppede efter en behandling d. 18 dec. 2006 – har overhovedet ikke haft lysten/ trangen til cigaretter.. Der er kun en vanen som skal brydes og det er gået over alt forventning. Fik mange gode “redskaber” med fra Charlotte i Aalborg og har tænkt på dem, når vanen kom.
Havde overhovedet ingen problemer til fest/nytårsaften hvor alle andre røg – det er helt fantastisk at en behandling kan gøre så meget.
Rigtig god fornøjelse til dig som også har fået lysten til et røgfrit liv”

– Anne

“Jeg lovede at sende en tilbagemelding på behandling hos Jer- så det gør jeg her:
Jeg var for 4 uger siden til en behandling hos Jer i Viby (den klinik som nu er flyttet) og har haft overraskende nemt ved at være røgfri siden da.
Jeg har røget i 15 år – 20-30 cigaretter dagligt og har altid været skræmt bare ved tanken om at skulle kvitte cigaretterne. Men efter Jeres behandling var det overvældende let- jeg har anbefalet Jeres metode til mange siden da.. Det er FANTASTISK at det kan lade sig gøre uden forfærdelige abstinenser.
TAK FOR DET”

– Stina

“Jeg røg mellem 15-20 cigaretter hver dag og blev med blot én behandling legende let røgfri. Helt uden efterfølgende nikotintrang og abstinenser, og ganske som det blev lovet. Jeg anbefaler dig som ønsker at blive røgfri at du kontakter din nærmeste Biofeedback klinik.”

– Nina Lund Møller

“Hej Charlotte. Efter ca.25 år som ryger, er jeg endelig stoppet og denne gang ( da jeg har prøvet før ) med stor succes, takket være dig. Jeg fik en behandling hos dig d. 22-9-06, og har ikke rørt en cigaret siden, og jeg må sige at det har været utrolig nemt. Tanken om en smøg strejfer mig da engang imellem men det er meget sjældent og jeg ved at jeg er blevet røgfri for altid. ”

– Bjarne Simonsen

“Jeg hedder Jytte Hedegaard, og er tidligere indehaver af Bailineklinikker i Brønderslev og Åbybro, og har med succes afprøvet rygeafvænning hos Biofeedback i Sundhedens Hus i Aalborg, og jeg vil gerne anbefale det videre til andre. Jeg var blevet anbefalet metoden af flere forskellige folk jeg kender. Jeg har ellers været røgfri i flere år, men for et par år siden genoptog jeg min dårlige vane, men pga. mit heldbred, og det at man snart ikke må ryge nogen steder, besluttede jeg mig atter for et rygestop. Jeg havde nok den samme skepsis overfor behandlingen, som mange af mine tidlige kunder hos Bailine i Brønderslev og Åbybro havde, men da jeg ved at Bailine virker, skulle Biofeedback rygeafvænning også have en chance. Jeg er mindst ligeså overrasket som mine tidligere kunder. En ting er at høre og få det anbefalet, noget andet er at erfare det selv. Min erfaring er positiv… DET VIRKER.. Efter 5 uger, uden nogen form for rygetrang, mistede vi desværre vores hund… Dum som jeg var, tændte jeg en cigaret, og så var jeg jo på den igen. Atter et besøg i Sundhedens Hus hos Chalotte, og det gør man kun, hvis man ved det virker. Anden gang fik vi en lidt dyberegående dialog, hvorefter det stod mig klart, at hunden ikke kom tilbage, fordi jeg tændte en cigaret. Vi så i det hele taget lidt nærmere på det psykologiske, i at være afhængig. Min datter kommer til afvænning snart, fordi mor har fortalt så meget godt om det. Kombinationen af samtale/coaching, samt selve behandlingen, gør at jeg fik det gode resultat. Jeg var næsten mere motiveret, da jeg gik, end da jeg kom. Chalotte, du er en rar pige at tale med. Det er ikke lægeagtigt, og man føler sig velkommen. Så går DU med planer om et rygestop, er Biofeedbackmetoden i hvert fald værd at overveje for dig. Jeg giver det mine varmeste anbefalinger.”

– Jytte Hedegaard

“Mit navn er Nils Erik Kristensen, jeg er 62 år.

Jeg har røget siden jeg var 11 år gammel. Indtil jeg selv begyndte at tjene penge, var det naturligvis ikke de store daglige mængder, for der skulle jo penge til.

Det accelererede hurtigt, og siden jeg var 17-18 år har jeg haft behov for 15-20 cigaretter hver dag. De seneste år nok endnu flere.

Aldrig nogensinde i alle årene har jeg overvejet seriøst at stoppe rygningen, – jeg har syntes, at det på forhånd ville være omsonst at prøve.

Jeg begyndte at få problemer med helbredet for nogle år siden. Jeg hostede en del, og da jeg så for ½ år siden fik forhøjet blodtryk, foreslog lægen mig at holde igen med cigaretterne.

Min kone havde set en annonce med jeres tilbud, og foreslog, at jeg kontaktede jer.

Jeg var klar over, at jeg måtte gøre noget for at undgå en yderligere forværring af mit heldbred, så jeg var motiveret for at prøve, men var ærlig talt temmelig skeptisk.

Her 3 uger efter behandlingen, kan jeg sige, at jeg ikke ryger mere. Det er første gang siden jeg var 11 år, at jeg har undværet smøger i så lang tid. Men det kræver noget af mig selv. Vaner er vanskelige at ændre på. De første par dage tog jeg hele tiden mig selv i at stikke hånden i lommen efter cigaretterne, og hele tiden tage hånden op til munden. Men jeg følger Chalottes råd som blev gennemgået med mig.
Som sidegevinst efter 3 røgfrie uger er min hoste i aftagende, og jeg er ikke mere forpustet ved fysisk anstrengelse.”

– Nils Erik Kristensen

“Efter at have røget 20 – 30 smøger om dagen i 30 år troede jeg aldrig, at jeg skulle stoppe med at ryge.
Men efter 1½ times behandling hos Charlotte i Aalborg, er det som om jeg aldrig har røget en cigaret.
Jeg kan varmt anbefale Biofeedback JP”

– Preben Jørgensen

“Hej Biofeedback i Låsby.
17/8 2006 kl. 12.45 røg jeg min sidste cigaret.
Jeg gik fra 40 -0 på 1 time og 5 min. Og jeg har røget i 35 år.
Det var meget nemt og er rigtig dejligt, også her 1 år efter. Tak”

– John Ask Nielsen

“Hej Låsby afd.
Den 25.10.06 besøgte jeg Myrna i Viby J, hvor I holdt til dengang.
Et par dage i forvejen havde jeg været til undersøgelse på hospitalet grundet gangproblemer, der blev værre og værre. Nu var der ikke mere puls i det venstre ben, og jeg fik at vide, at hvis jeg ikke holdt op med at ryge nu, var benet i alvorlig fare. Ikke nok med det, der skulle også en større operation til, hvis der igen skulle komme puls. Da jeg blev bypass-opereret i januar 07, kunne jeg stolt berette, at jeg nu var ikke-ryger, og det er jeg stadig. Desværre hjalp operationen ikke på ganggenerne, men jeg er stadig røgfri efter at have været storryger i mere end 50 år, så jeg kan fint tilslutte mig de øvrige “feed-backere”, der også kan fortælle om vore omgivelsers glæde over, at vi nu er til at være i stue med. Der er dog en ting ved rygestoppet, jeg er mindre glad for: min vægt er på de 15 mdr. steget mere end jeg ønskede. Jeg var mager før, det er jeg ikke mere !!”

– Henny Larsen

“Hej Charlotte

Tak for din julehilsen og Rigtig glædelig Jul til dig også og Godt Nytår.

Vil bare lige fortælle dig, at jeg ikke har røget, siden jeg var hos dig i september måned, og har ikke haft lyst til cigaretter lige siden. Det er stadig ubegribeligt for mig, at det kunne være så nemt, og når folk spørger mig, hvad det var du gjorde, bliver jeg lidt svar skyldig. Siger til dem, det var noget med strøm, men kan ikke helt forklare hvad det er.
Kan du beskrive overfor mig, hvad det helt præcis er du går ind og gør
ved kroppen og er det strøm???”

– Pia Knudsen

“Hej Chalotte!
Og tak for sidst. Det kører stadig, men hold op hvor jeg drikker vand.
Det er sjældnere og sjældnere, at jeg tænker på “at nu ku jeg godt tænke mig en smøg”.
Du bad om min mail adr. den har du hermed.
Hav en god aften.”

– Hanne Bødkergaard

“Hej Charlotte

Jeg har her i weekenden talt med min svigerinde Bente Westergaard fra Arden, som du har hjulpet til at blive røgfri – totalt fra den ene dag til den anden – intet mindre end et mirakel og endda et langtidsholdbart et af slagsen!”

– Bente Christensen

“Jeg vil også sige mange tak til Birte Vester Låsby.
Har røget i 45 år, fik behandling den 15-4-08.
Trangen er væk men vanerne skal bearbejdes.
Hvor har man dog tændt en smøg mange steder.
Jeg er meget mere afslappet.
Min kone er jublende glad, siger hun er blevet helt forelsket i mig igen.
Hun har aldrig lugtet mig røgfri.”

– Uffe Baun

“Hej Charlotte

Nåå men jeg havde det rigtigt dejligt da jeg gik fra dig i Onsdags trods jeg kom for sent, jeg havde en god fornemmelse…. OG DEN HOLDER STADIG… Jeg har SLET IKKE haft lyst til en smøg siden trods vi både har været til 60 års fødselsdag og Bryllup to dage i træk…. DEEEJJJLIGT.

Nå men det var lige lidt ros til dig… !!! c”,)

Jamen jeg er ikke engang fristet af folk der ryger, men hold kæft hvor de lugter nu.. ha ha PØJ

Men hvis jeg havde vist det var så nemt, havde jeg gjort det noget før… Min mor får hele turen om at jeg syntes hun skal prøve det for det er ski værd at anbefale….”

– Christina Krogh

“Hej Charlotte
Ja nu i snart 6 mdr.røgfri
Ja jeg har faktisk ingen problemer haft ud over at tage ca. 8-10 kg på.
Ja det er meget nemmere at være ikke ryger.
Nej jeg savner dem faktisk aldrig mine cigaretter.

Det har været en god oplevelse at stoppe med at ryge bortset fra de extra kilo.”

– Kim Jensen

“Hej Charlotte

Jeg er stadig røgfri siden jeg var hos dig den 6. februar 2008.

Jeg kan ikke sige, at det er nemt, men der kunne være noget, der er værre.

Jeg kan da engang i mellem godt savne en god smøg, når snakken falder derpå. Men til de fleste tider, tænker jeg – Gud, du har slet ikke tænkt på at ryge.

Men jeg er stolt af at kan lade være, af at have rygrad til at lade være, for det kommer ikke af sig selv.

Jeg giver mig selv den største del af æren for, at jeg indtil nu er stoppet med at ryge, men jeg tror, at det du giver er sparket i r….. og dernæst er man for stolt til at give sig hen til skidtet igen.

Jeg er glad for min beslutning, som du har været medvirkende til, at jeg gennemfører.”

– Anna Marie Olesen

“Hej Charlotte

Jeg fik min behandling d 16 April, jeg syntes det var en positiv behandling. Jeg var også selv 100% indstillet på at det skulle være slut nu, men det har jeg været før. Men denne gang er det gået fantastisk nemt, og jeg er stadig ikke ryger, og det er jeg super glad for. Jeg syntes så at jeg havde en del uro i kroppen de første dage efter behandlingen. men de første 14 dage er altid de værste.
OG JEG HAR IKKE PLANER OM AT STARTE IGEN, det er slut. Har kun taget 2 kilo på, men passer også på..

Så det var sidste nyt fra den glade ikke rygere, og ja jeg kunne godt finde komme at komme igen, for anden form for behandling.”

– Vibeke Carøe

“Hej Charlotte D.26/06-2008

Det er efter hånden længe siden ca. 12 uger. Jeg har været røgfri i 12 uger HURRA det var, nemmer end jeg lige troede. Men jeg savner det stadig ind i mellem, når trangen bliver for stor tænker jeg på alle de dage uden røg så vil det være dumt at starte nu. Mit helbred er klart beder, bare efter 1 døgn var tobakshosten væk, jeg kan holde til at gå tur med min hund uden at have vejrtræknings problemer.
Jeg gik ind til dig den 7. april 2008 med en vis usikkerhed, jeg troede ikke på det da jeg gik ud igen, det var især da du gav mig den lille flaske med vand hvor jeg tænkte nej nu stopper det. Det var de 1.100 kr. ud i luften.

Jeg tog ikke vandet den første dag, men dagen efter tænkte jeg at jeg måtte følge de regler du gav hvis jeg skulle have en chance for sige det var en gang øregas, (det skal lige siges jeg havde igen trang til at ryge selv om min mand sad og røg efter maden og kaffen. ) Til middag næste dag tog jeg 1 glas vand med 10 dråber i og det smagte mærkeligt lige som gammelt røg, jeg tænkte nej nu har det virkeligt sat sig i mit hoved, det var jo bare vand der øh havde fået samme tur som mig der ude, så jeg lavede 2 glas med lige meget postevand i og derefter 5 dråber det 1 glas og satte dem så foran min mand for at høre om han kunne smage forskel på dem. Det kunne han det med dråberne smagte mærkeligt og dårligt sagde han. Så det jeg må konstater er at det ikke altid bare er troen på noget mærkeligt og underligt der virker.

Jeg er utroligt glad for at jeg lige valgte Biofeedback metode til at stoppe på, jeg havde hørt om det, derfor ringede jeg til dig Charlotte og det har jeg ikke fortrudt. Men jeg har allerede taget 7 kg på og er gået et nr. op i tøj størrelse, det var jo min største skræk, men det får mig ikke til at begynde igen, jeg er allerede begyndt at gå på kur.

Jeg arbejder på Nyfors i Brovst og har fortalt det til 3 af mine ryge venner om dig og nu er de også eks. Ryger, så 4 ud af 4 det er sku da skide godt ikke. Og firma betaler det er godt.

Jeg håber ikke jeg nogensinde skal bruge dig igen (forstå mig rigtig) men det skal jeg jo nok mod mine kroniske smerter som jeg får morfin for, men det tager vi på et andet tidspunkt, da jeg bruge alle mine penge til tøj jeg kan passe.

Mange røg fri hilsner”

– Janette

“Helvig Rasmussen:
Hej Birte.

Jeg vil lige skrive og fortælle dig hvordan det er gået.

Jeg var oppe ved dig d. 13. juni sidste år til en biofeedback behandling,
jeg røg ca. 40 cigaretter om dagen og havde røget i knap 40 år.
Jeg kunne godt mærke på dig at du nok ikke havde den store tillid til at
du kunne hjælpe mig, men det lykkedes, jeg har nu været røgfri i et år.

TUSIND TAK”

– Helvig Rasmussen

“Hej Charlotte
Ja jeg har været røgfri lige siden jeg var hos dig, som var den 8 april 2008… på spejder ære.

Jeg kom til dig med en rygrad som en regnorm og troede dybest set ikke på at jeg kunne holde.
De første 2 dage var slemme men jeg gjorde det ikke, med hjælp fra dig og min dejlige lille spire i maven har jeg været røgfri i ca. 3 måneder nu, i 2 har holdt mig oppe.

Jeg savner dem ikke og tænker ikke ret meget over at jeg har røget… dog tænker jeg især på det
når jeg ser andre ryge og tænker ved mig selv ” SÅ TAG JER DOG SAMMEN OG STOP, DET SER SÅ GRIMT UD” og det var mig for 3 måneder siden…

Så det har været nemmer end jeg turde håbe på. Tak til dig fra mig, kæresten og vores lille baby som skulle komme til verden i starten af oktober.

Jeg er så glad for min beslutning og vildt stolt, du har været min mirakelkur.

Jeg anbefaler dig til alle jeg kender, jeg ønsker dig en dejlig sommer og mange varme knus fra Rikke, Søren & lille ??? (Kælenavn Knasten)”

– Knasten

“Hej Birte

Den 9. juni var jeg til antirygebehandling. Der er nu gået næsten en måned, hvor jeg ikke har røget og den er gået forbløffende let. Jeg har dog taget nogle få kilo på, som jeg forsøger at løbe væk nu. Og lige det med at løbe går langt bedre som røgfri – jeg tager f.eks. ikke længere astmamedicin for at kunne klare løbeturen og pulsen ligger meget lavere, åndedrættet er bedre og lettere.
Der har selvfølgelig været stunder undervejs, hvor jeg har skullet bruge min vilje og motivation til at modstå, særligt i situationer, som man kun er vant til at tackle som ryger, da føler man sig lidt rådvild, når man skal igennem uden en smøg i hånden.
Jeg håber, jeg fortsætter i samme gode retning.”

– Pia Johansen

“En stor tak til jer i Låsby Er i dag totalt røgfri efter 2 behandlinger med biofeedback. Holder nu til 11. januar 2 års jubilæum, og er dybt imponeret og også taknemmelig. Min omgangskreds er lige så imponeret. Det er ikke så tit jeg roser nogen.”

– Søren

“Hej Charlotte En lille besked fra Peter Nielsen 37 år. “ER STADIG RØGFRI” Ikke en smøg siden dagen oppe ved dig.(6/8 –07) Fedt. Fedt.”

– Peter Nielsen

“Hej Charlotte.

Min mand og jeg besøgte dig fredag den 13.01.12 og fik samtale, hver vores behandling, og fælles afslutning, hvorefter vi drog ud i verden – som røgfrie – hvilket vi stadig er, og 1000 eller retterer 2.400,00 kr tak for det, det var hver en øre værd og mere til.

Vi er lige under 50 og lige over 50 år, og har røget i ca. 35 – 38 år. ca. 20 – 25 cigaretter om dagen og flere ved festlige lejligheder i alle disse år.

Besøget hos dig var på kraftig opfordring fra vores datter og ikke med den helt store tiltro til det “hokus pokus”, og tænkningen var inden og lige da vi gik ud af døren, det var så de 2400,00 kr – spildt.

Tog herefter i Føtex, men måtte tage flugten ud af butikken da vi lige pludselig kunne lugte os selv. Vi lugtede som et gammelt surt askebæger. De næste 3 døgn vaske vi sengetøj, samt tøj hver dag, luftede kraftigt ud, og tænkte. “det var da ligegodt tankevækkende.” – vi blev renset ud, skal jeg hilse og sige.

Har det været let – ja egentligt, vi har ikke på noget tidspunkt haft trang til at ryge efterfølgende. Vi har ind i mellem haft lyst til at ryge efter behandlingen men ikke lyst på de tidspunkter hvor vi “ som rygere før ville have haft lyst”. Vin, lækker mad, ferieture m.m har ikke været udfordrende, nærmere en letteste ikke at skulle stresse op over at ryge på forskud og undvære cigaretterne. Vi står fint ibland rygere på alle tidspunkter, og har ikke trangen eller lysten. Det er fantastisk. – Vi er ikke hysteriske ikke x rygere. Vi er ligeglade med røg, og mener til enhver tidspunkt at det er hvert enkelt individs personlige beslutning og ikke kollektivets beslutning. Hysteri og dobbelt moral ejer vi ikke, og sætter vi pris på ikke at have.

Den første uge ca. var vi “høje” af adranelin over at det vist lykkedes os denne gang, da vi kunne styre lysten. Vi kunne også sammenligne med alle de andre forsøg på at stoppe, “kold Tyrker”, hypnose, Kommunalt rygestop, tyggegummi, recept medicin, akupunktur, osv osv osv osv osv – listen er lang. de små tricks med at styre lysten var fine – og så havde behandlingen simpelthen bare virket. Så enkelt kan det egentlig siges.

Jeg kørte rundt med den pakke cigaretter i bildøren det næste halve år, som vi havde pulset af inden vi gik ind til dig. Ingen af os har taget et hiv eller mere. Vi tænker os lidt som gamle alkoholikere og vil ikke udfordre skæbnen på det punkt – det vil være for dumt at vække de gamle sanser til live igen, nu når de er væk eller sover sødt.

Vi har ikke haft brug for at få en ekstra behandling. Og ja da der gik hverdag i det og vi ikke var høje af at være stoppet, så har det været naturligt at vi ikke ryger mere. Det var det, og lige så enkelt som det er skrevet – meget mærkeligt.

Har der slet ikke været ulemper. Jow vi har taget på i vægt, henholdsvis ca. 8 og 18 kg. Det er træls. men kan vi stoppe med at ryge, så kan vi også tabe nogle af disse kg igen. Vi har givet vores krop en frist indtil den 13.01.13 for at “finde sig selv efter alle disse år med røg” og så sætter vi ind mod vægt forøgelsen.

Vi har anbefalet dig ved vores tandlæge så han kan formidle til dem med pardentose o.lign, på vores arbejdspladser og hvem vi ellers er i kontakt med, når snakken er faldet på om rygning er hot eller not..

Vi har ikke haft andre hjælpemidler efterfølgende, såsom slik, tyggegummi, bolsjer o.lign. Men kan jo nok ikke komme udenom at mad og god mad er godt og ofte, da det ses på os. Vi bruger de mange ekstra penge på datter, svigersøn, barnebarn møbler, lækkert mad, lækre spisesteder, ferier, sjove oplevelser, lækkert vin, hovsa køb.

Charlotte vi håber du har fået styr på din ryg og har det bedre, har tit tænkt på dig. Har ofte tænkt på at vi skal huske at sige tak til dig og fortælle om vores succes – som jo skyldes dig og din måde at formidle og behandle på. Vi havde nogle gode grin den dag, blandet op med angsten (skepsis) for at stoppe.”

– Peter Holland og Birthe Tønder

“Hej Charlotte.

Jeg kom til at tænke på dig i aftes. Jeg sender denne returmail så du måske kan huske mig!!!
Det går rigtig godt med mig – jeg har ikke rørt en cigaret siden februar 2009 – og kommer aldrig til det.
MEN – mig spørgsmål til dig går på —
Kan man ikke på samme måde behandle for overvægt – gå ind og påvirke et eller andet. Ved du noget om det? Kan du evt. klare det????
I mit hoved sker der jo også et misbrug i forb. med overspisning – ikke?
Jeg glæder mig til at høre fra dig.”

– Dorte Andersen

“Hej Charlotte
Den 12 juni har jeg været røgfri i 6 mdr.efter en behandling hos dig.
Det er dejligt at kvitte tobakken,og at man ikke mere skal tænke på det.
Hilse og mange tak”

– Jens Peter Yde

“Hej Charlotte

Har tænkt på det så tit og nu skal det gøres, så hermed en stor tak fra en lykkelig datter til en af dine tidligere klienter, der efter behandling hos dig er absolut 100% røgfri. Du husker det næppe, men jeg fulgte min 70 årige mor Ingelise Nielsen til behandling hos dig tilbage i februar.

Min mor var ikke super motiveret for at stoppe med at ryge, hun havde prøvet at stoppe én gang før uden held ved hjælp af nogle piller, hun fik hos lægen. Det havde været en hæslig oplevelse for hende, for hun havde haft store abstinenser og hun var bange for, at skulle igennem det samme igen. Hendes motivation for rygestop var primært, at lægen havde sagt, at holdt hun ikke op nu, ville hun snart skulle gå med iltapparat.

Efter varm anbefaling fra en kollega, der selv for en nogle år siden blev røgfri gennem biofeedback, overtalte jeg min mor til at prøve det, for vi vidste begge, at hun skulle have en eller anden form for hjælp, hvis hun skulle klare et rygestop. Jeg håbede meget, men troede ærlig talt ikke, at det ville lykkes min mor at holde op, dels fordi hun ikke var særlig motiveret, aldrig har haft den store viljestyrke og nok heller ikke troede hverken på sig selv eller behandlingen.

Men miraklet skete: hun blev 100% røgfri med det samme!!!. Vi snakker altså her om en kvinde, der har røget i mere end 50 år og gerne røg min. 40 cigaretter om dagen, som elskede at ryge og helst ville fortsætte. Det er absolut ikke for meget at kalde det et mirakel, for både min mor og jeg forventede, at det ville blive en sej, sej kamp, men ufatteligt nok har det været ligefrem nemt. Min mor siger, at hun kun sjældent oplevede trang til at ryge i starten, at trangen var lille og hurtigt ovre og nu længes hun aldrig efter at ryge.

Derfor får du her en stor tak fra min mor og mig. Jeg er overbevist om, at min mor ikke ville have levet længe, hvis hun havde fortsat med at ryge, men nu bliver det forhåbentligt anderledes.

mange hilsner og en glædelig jul”

– Gerda Kragh

“Hej Charlotte
Hos mig er det fortsat gået rigtig godt uden brug af nikotin tyggegummi, trangen er helt væk. Jeg væmmes ved tanken om smagen og om at tage et stykke. Men det var underligt at behandlingen virkede så effektivt på mig, for jeg var jo i tvivl, om nu også denne her behandling virkede, da jeg gik ind hos dig den 18.2 sidste år.
Jeg er ikke helt ovre, en vis uro efter alm. tyggegummi, men det er aftaget. jeg skal også stadig passe på vægten.
Men alt ialt er jeg meget positiv og vil tænke behandlingen ind en anden gang i andre sammenhænge.
Ja, det kunne ellers være dejligt, hvis bio feed også virkede på vægten, for havde du mig igen :o)”

– Emma Mark

“Hej Charlotte Boesen

Var til rygeafvænning den 11 september 07 og den HOLDER stadig, var godt nok lidt skeptisk, havde prøvet at holde op et par gange men resulterede i at jeg røg mere et stykke tid efter.
Og tænkte så, dá jeg havde set din anonnce nu må det briste eller bære, og det har faktisk gået over all forventning, i starten gik der godt nok mange gajoler til, men er nu skiftet ud til V6
Det er ikke så ringe enda.”

– 

“Hej Charlotte Boesen

Angående din mail vil jeg meget gerne svare på dine spørsmål . Jeg har ikke røget siden jeg var hos dig den 26 juni 08. Jeg syntes det var det nemmeste jeg nogensinde har prøvet, og jeg er stadig glad for min beslutning. Jeg savner kun hjælp til at komme af med de 13 kg jeg har taget på, siden jeg stoppede, Er det noget du kan hjælpe med. Jeg lever sundt og spiser fedtfattig kost .Jeg går ca 10000 skridt hver dag, men syntes ikke at det bliver til noget med at tabe mig og det er et problem, da jeg har kunstigt knæ som døjer med at bære den ekstra vægt. men ellers har jeg det meget godt. Så har du nogle gode ideer vil de være meget velkomne.
Jeg har anbefalet dig til utrolig mange rygere som gerne vil stoppe.”

– Arne Dam Jakobsen

“Havde ellers gang i en smøg nytårsaften til at tænde raketter med ( så er det jo et minus når man ikke ryger ) tog et enkel hiv…puha det smagte ikke særlig godt.

PS. Nu så jeg lige i kan behandle stress, går i øjeblikket med en mindre depration.
Er det en større ”operation” ?.”

– Svend Erik Nielsen

“D.24.september 2023
Hej Charlotte.

Jeg ryger stadigvæk ikke
Jubii i morgen er det 6 uger Jeg er bare så glad. (kys-smiley)”

– Sanne 

“D. 15. December 2023
Hej Charlotte.

Ja, nu skriver jeg til dig igen, det er 7 år siden vi var hos dig til rygestop vi er så glade og taknemlige for du hjalp os det virker stadig. Ønsker dig og familie en rigtig god jul stort kram fra Mona og Peter Villadsen! (rose emoji)”

– Peter Villadsen

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os