LED OG MUSKELSMERTER

Dette skyldes ofte en inflammation i kroppen, som skaber en ubalance og smerter.

Du vil sammen med biofeedbackbehandlingerne blive introduceret til LW plastre, som er akupunktur uden brug af nåle, samt et kosttilskud. Efter introduktion tager du selv stilling til om du ønsker at anvende dette.

Fordelen ved at bruge plastrene og kosttilskuddet sammen med biofeedbackbehandlingerne, er at du fortsætter den behandling derhjemme, som behandlingen påbegynder hos mig.

Biofeedbackbehandlingerne foregår ved at kroppens celler bliver påvirkede via ultrasvage elektromagnetiske signaler (frekvenser) til at afgifte og udrense kroppens celler for inflammation skabt af blokeringer i dit indre energifelt. Det indre energifelt i koppen stimuleres til at genoprette ubalancen og blokeringerne og dermed forsvinder smerterne, da smerterne er symptomer på en blokering.

Behandlingerne indeholder en individuel scanning af kroppen for at afgøre frekvens og intensitet, således at hver behandling er tilpasset lige nøjagtigt din tilstand.

Derved bliver problemet, symptomet udgør, løst fra bunden. Behandlingen er som sagt individuel, og kan derfor være et kort forløb og for andre et lidt længere.

Fælles for alle er at der indenfor den første uge oftest er bedring. Plastrene kan sættes uden på tøjet, så du kan være fuldt påklædt under behandlingen, dog uden fodtøj.

ONDAMED® PEMF Biofeedback er et professionelt behandlerudstyr der ved hjælp af svage elektromagnetiske impulser, skaber balance i krop og sind og “lukker ned” for din afhængighed. Det sker helt uden smerter og bivirkninger, i en afslappet atmosfære.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os