Profil

Hej og velkommen til min side.
Mit navn er Charlotte Boesen, uddannet coach og rygestopsinstuktør, og så stoppede jeg med at ryge for ca. 15 siden, vha. netop denne metode, som du er inde og læse om nu. På det tidspunkt havde jeg været ryger i 37 år, og syntes rigtig godt om at ryge.

Har det været let at stoppe?

Lettere end jeg troede, vil jeg sige. Jeg var meget skeptisk og havde ingen tillid til at jeg kunne stoppe, men her 15 år senere viste det sig at det kunne jeg godt.

Jeg vil gå så langt som til at sige, at havde jeg ikke oplevet den fornemmelse af at rygetrangen virkelig var væk, så var jeg nok aldrig stoppet. Biofeedback er en kæmpe hjælp, men man skal også selv ville arbejde med. I min behandling er der inkluderet en ca. 1 times samtale , hvor jeg lægger vægt på at finde ind til dine motiver, og hvad der skal til, for at DU stopper.

Jeg giver mig rigtig god tid til dig, så du føler dig tryg og i gode hænder, MEN du skal også vide at jeg går til dig. Der skal ryddes ud i alle undskyldningerne og bortforklaringerne. Jeg ved hvor skoen trykker, og det benytter jeg mig af i min behandling, så vi sammen, også kan få en succes ud af dig.

Jeg ved hvad det handler om, og derfor kan jeg også hjælpe dig til et røgfrit liv og en meget sundere livsstil…OG der er faktisk et liv efter røgen… Ja tænk. Igennem de sidste 15 år jeg har haft klinikken, som er beliggende i Aalborg, har jeg hjulpet mange til ikke bare at blive, men FORBLIVE permanent røgfrie. Nogle af kundernes oplevelser kan du læse om her.

Jeg kan ikke trylle, men næsten..

Der findes masser af forskellige metoder til rygeafvænning. Biofeedback er blot én af dem, men hvorfor blive afhængig af nikotinprodukter i forskellige afskygninger, eller fylde sine lunger med nikotinfyldte vanddampe?

Smid suttekludene og bliv røgfri én gang for alle.

Biofeedback terapien arbejder med kroppens egne naturlige processer. Det gør ikke ondt, er ikke farligt eller skadeligt. Det er bare effektivt. Du må ikke være gravid, dog gerne efter 4. måned, og du må ikke have indopereret en pacemaker, ellers kan alle tåle behandlingen.

Du vil føle dig vældig afslappet og lettet når behandlingen er forbi.

Det at komme frem til beslutningen og få ringet og bestilt tid, er oftest den sværeste del af processen. Så gør det NU ..LIGE NU, mens du sidder her alligevel.

Kontakt mig på tlf. 22 53 13 82.

Vejrtrækningsbesvær

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os